People to People - rejser til hele verden - BULGARIEN
People to people - DANMARK

Vil du vide mere

så kontakt

Gunild Bogdahn
Tlf. 3148 1284
gunildbogdahn@gmail.com

Antal dage, 5-6 dage, pris fra kr 7.400,- alt efter hvor mange udflugter, du vælger til og entreer  - og 2020-priser.

Depositum kr. 1500,-  betales ved tilmelding.

People to People

Irland

I april 2020 (uge 16/17) bliver der en tur til Dublin, Irlands hovedstad.

Vi bor på et hotel i gå-afstand til bl.a. floden Liffey, der løber gennem byen. I Dublin skal vi naturligvis se og gå på den 200 år gamle Ha´Penny Bridge over floden. En anden af Dublins fantastiske skatte er det smukke Trinity College med et bibliotek, der er rummer over 20.000 bøger.

Hvis man vil shoppe er hovedgaden, O´Connell Street, det helt rette sted. En anden kendt gade i Dublin er Grafton Street og her er finder vi statuen af den smukke Molly Malone. Hun er et yndet fotoobjekt - 1700-tals-kvinden, der solgte fisk og muslinger.

Der bliver tid til at slentre gennem byen og finde de smukke hoveddøre, som byen er kendt for – og naturligvis skal vi på pub og opleve ”live” irsk musik. Der er også mulighed for at tage på cruise på floden og høre om Dublins historie.

Der kan arrangeres en eller flere dagsture med bus til f.eks Moher Cliffs på vestkysten af Irland eller til Belfast i Nordirland.

Der er mulighed for en ½-dagstur nord på, til Malahide Castle, som har en meget flot have. Slottet står, som da den sidste Lord døde. Tager vi syd over til Glendalough og Wicklow – Irlands Have - kører vi gennem store områder, hvor man tidligere har gravet efter tørv. Tørven farver vandet i åer og søer helt mørkt - som Guiness-øllet. Vi skal naturligvis besøge det berømte øl-bryggeri, og vi skal også have en rundvisning på Jameson Whiskey-destilleriet.

 

Antal dage, 5-6 dage, pris fra kr 7.400,- alt efter hvor mange udflugter, du vælger til og entreer  - og 2020-priser.

 

Henvendelse til Gunild Bogdahn, tlf. 3148 1284, gunildbogdahn@gmail.com

Depositum kr. 1500,-  betales ved tilmelding.

Der er ingen People to People lokalkomite i Irland, så det er uden homestay.

 

Irland