People to people forside People to People - rejser til hele verden
People to people - DANMARK

Kontakt

Ved interesse kontakt mig på

Gunild Bogdahn
Tlf. 3148 1284
gunildbogdahn@gmail.co

Turen er i maj måned 2020, 13-16 dage.

Prisen vil afhænge af tidspunkt, antal dage, og hvor vi kan få homestay. Fra kr. 22.000,-

Tilmeldinger modtages efter først til mølle princippet grundet gruppestr. 8-10 voksne.

Ret til ændringer forbeholdes.

Sayonora – På gensyn

Gunild Bogdahn

People to people

JAPAN

Turen er i maj måned 2020, 13-16 dage.

Oplevelser som perler på en snor

Overalt i Japan møder man stor forskellighed fra vores hverdag. Vi skal lære om den japanske kultur og de mange traditioner. Vi møder unge kvinder i kimono, oplever travlhed og effektivitet på banegården, kommer på fiskemarkeder, cykeltur i de smalle gader, besøger en onsen og sover på tatamimåtter.

En rejse til Japan vil for de flestes vedkommende være en rejse for livet med oplevelser, som er helt anderledes end dem, man møder alle andre steder i verden. Har man besøgt andre lande i Østen, så er Japan helt anderledes. I disse år er Japan kommet med på top 10 over vigtige rejsemål. Og det er fuldt forståeligt. People to People har kontakter i flere egne af Japan, så vi vil besøge private hjem. Her vil vi få oplevelser, som man ikke kan få med andre rejseudbydere.

Hiroshima

 I Hiroshima indkvarteres vi på hotel tæt ved sporvogn og jernbane. Vi skal besøge fredsparken, hvor den evige ild brænder til minde om atombomben, og her finder vi de restaurerede ruiner af den sønderbombede industrihal. I parken ser vi statuen af Sadako og hører historien om skolepigen, der døde af følgeskaderne i 1956. Vi besøger også Urizuru Tower og nyder udsigten, og samtidig kan vi ane arkitektens besøg i vores Rundetårn

Miyajima

På Gudernes smukke ø, Miyajima, ligger et af Japans flotteste templer, Itzukushima Shrine. Templet er bygget på pæle, så ved flod, ser det ud, som om templet flyder. Det er meget smukt og som alle andre hellige templer i Japan, er det malet i den flotte orangerøde farve, der står så flot til det mørke tangtag.

Måske oplever vi et brudepar, for det betyder held at blive gift her. Brudeparret ankommer med rickshaw og tamme, nysgerrige rådyr går frit omkring og vil gerne med på billederne. Er vejret klart, er det et must at tage gondolen til Mt. Misen og nyde udsigten over Indlandshavet.

Med shinkansen til Kyoto

Kyoto er det mest originale Japan, man kan opleve. Der findes over 1600 templer, og alene i Kyoto er der 17 historiske bygninger på UNESCO ´s Verdensarvsliste.

Vi besøger dog kun et par stykker sammen med vores guide, bl.a. Guld- og Sølv-paladserne. Haverne er smukke og sandet er revet i sirlige mønstre af de lokale munke. Samurai- borgen med »nattergalegulvet« er også på listen.

En formiddag hopper vi på cykler og med guide kommer vi rundt i de gamle gader i Kyoto. Vi cykler i gaderne, hvor vi kan møde en ægte geisha og hvor en lokal tatami-håndværker stadig laver de meget smukke gulvmåtter.

Arashiyama & Nara

Vi tager toget til den lille hyggelige by med den kendte bambusskov og flotte gamle træbro, ligesom toget også fragter os til Nara. Nara er Japans ældste hovedstad og i en kæmpe træbygning sidder verdens største Buddha.

De tamme rådyr går rundt blandt alle gæster og vil gerne have en godbid.

Japan

Japan er et fantastisk land at rejse i, alt er til tiden, på plads og velorganiseret. Vi transporterer os som japanerne, tog, bus og sporvogne – alle står pænt linet op på perronen. Højhastighedstoget er altid til tiden, holder på den angivne plads, så man behøver ikke spæne hen ad perronen og slæbe kufferterne op af høje trapper: man går direkte ind i toget fra perronen. Konduktøren bærer hvide handsker og bukker og hilser i hver togvogn. Hvis højhastighedstogene er forsinkede mere end 3 minutter, er det på landsdækkende TV om aftenen! Folk er venlige og hjælpsomme. Japanerne er ærlige og berigelseskriminalitet findes næsten ikke blandt de 128 mill. indbyggere. God opførsel er så stor en del af deres DNA, at det er utænkeligt, at de hæver stemmen! Der findes ingen offentlige skraldespande! - folk er opdraget til at tage eget affald med hjem. Der ligger intet og flyder!

Homestay - en eksklusiv oplevelse

Det er endnu ikke afgjort hvilken lokalkomité, vi skal besøge. Men vi vil opleve meget gæstfrie japanske familier. Det er en stor oplevelse at være i et japansk hjem, fordi alt er så anderledes. Der er regler for hjemmesko, strømpesokker, spisepinde, baderitualer, hilsner og meget, meget mere – og alt det hører du om, før vi selv tager af sted for at udforske landet.

Sproget er slet ikke noget problem, heller ikke selv om man ikke taler engelsk (eller japansk). Japanerne selv har ikke sprogøre for vestlige specielle lyde. Men gæstfrie hjerter og interesse, det er det, vi oplever, når vi kommer frem. Man indkvarteres altid to og to.

Japan er interessant og spændende
 - overraskelser og forundring går hånd i hån
d.

 

 

Ved interesse kontakt mig på

tlf. 3148 1284 eller

gunildbogdahn@gmail.com

Turen er i maj måned 2020, 13-16 dage.

Prisen

 vil afhænge af tidspunkt, antal dage, og hvor vi kan få homestay. Fra kr. 22.000,-

Det får du

Fly tur/retur, togpas, hoteller med morgenmad, heldagsudflugt i Kyoto med let frokost, 1/2dags cykeltur med cykelhjelm og guide i Kyoto, entre på Fredsmuseet, templet på Miyajima, homestay

 

Tilmeldinger modtages efter først til mølle princippet grundet gruppestr. 8-10 voksne.

Ret til ændringer forbeholdes.

Sayonora – På gensyn

Gunild Bogdahn

Links - turistinfo

© bs Webdesign