People to People - rejser til hele verden - BULGARIEN
People to people - DANMARK

Vil du vide mere

Det er første gang People to People laver en tur til Kiev og det er

Gunild Bogdahn
Tlf. 3148 1284
gunildbogdahn@gmail.com

der står for arrangementet.

Antal dage, 5-6 dage,

Pris fra kr 7.100,- alt efter udflugter og entreer og 2020-priser. Der kan være flyafgang fra både Billund og København. Turen bliver i juni/juli 2020.

Depositum kr. 1500,- betales ved tilmelding.  

People to People

 

Kiev – Ukraine

Kiev er hovedstaden med næsten 3. mill. indbyggere og ukrainsk er modersmålet. Alle taler foruden også russisk – og vores guide taler selvfølgelig engelsk.

Vi bor på hotel i den smukke by, da vores lokale kontakt ikke har mulighed for at finde homestay til os. Til gengæld har Hanna Budivska lovet at vise os rundt i byen, så vi kan se de smukke katedraler, paladser og monumenter, bl.a det historiske center for ortodoks kristendom, Kiev Pechersk Lavra Monastery.

Klosteret er på UNESCO´s Verdensarvsliste, og her ser vi de rigt udsmykkede religiøse bygninger og her er et stort netværk at katakomber.

Vi går på den historiske gade, der forbinder øvre og nedre Kiev, og vi ender ved den smukke  St. Andreas Kirke, der er malet i en flot turkisblå/grøn farve. St. Sophia katedralen er bygget i byzantisk stil tilbage i det 11. århundrede, og den besøger vi også.

En vigtig del af Kievs kultur er dens mange teatre med skuespil, opera og musik, og Hanne Budivska kan være behjælpelig med at skaffe billetter, hvis du er interesseret. Floden Dnepr, der har sit udløb i Sortehavet, deler byen Kiev i to, og her er der også mulighed for en sejltur på et par timer.

 

Antal dage, 5-6 dage, pris fra kr 7.100,- alt efter udflugter og entreer og 2020-priser. Der kan være flyafgang fra både Billund og København. Turen bliver i juni/juli 2020.

 

Det er første gang People to People laver en tur til Kiev og det er Gunild Bogdahn,

tlf. 3148 1284, gunildbogdahn@gmail.com der står for arrangementet.

 

Depositum kr. 1500,- betales ved tilmelding.  

Kiev - Ukraine