People to people forside People to People- rejser til hele verden
People to people - DANMARK

Peru

Tilmelding til

Perudina Travel
Marilu Clark
Telefon: 22 33 01 02
clark@pc.dk

eller   

Thea Lauridsen:
thea@mail-online.dk
tlf. 2217 1896

People to People Danmark for yderligere information.

TUREN TIL Peru

Afrejse: 6.4.2020
Hjemkomst: 20.4.2020

Pris: kr. 26.595,- pr. person (2 personer i samme værelse)

For Enkeltværelse er der et tillæg på kr. 2.000.

Dansk rejseleder

Rejsen udføres som et samarbejde mellem

People to People

og

Dansk-Peruviansk Venskabsforening og Perudina Travel.

People to people

PERU

Arequipa – Colca Canyon – Titicaca – Cusco – Den Hellige Dal -  Manchu Picchu

Peruviansk højlandskultur i Inkaernes Vugge program 2020 fra 6/4 - 20/4

 

Denne rejse har kulturel udveksling i højsædet og bæredygtig turisme har samtidig været et vigtigt fokuspunkt under udarbejdelsen af rejseprogrammet. Turen er derfor planlagt ud fra devisen, at vi som besøgende skal bidrage til den økonomiske udvikling af lokalsamfundene i regionen.

Vi besøger derfor primært landbyer og lokalbefolkninger, der ikke er vant til masseturismens økonomiske betydning, hvorfor vores besøg vil være af stor betydning for samfundene, hvormed de kan begynde, at skabe fundamentet for en fremtid med forbedrede økonomiske muligheder. Udover et enestående indblik i kulturen byder denne tur også på nogle helt fantastiske naturoplevelser i både Colca Canyon, ved verdens højest navigérbare sø, Titicaca, og i Inkaernes Hellige Dal.

Vi skal besøge et af Sydamerikas absolutte højdepunkter ved Inkaernes gemte og glemte hovedby i naturskønne svært fremkommelige omgivelser med skummende floder og skovklædte bjerge. Enhver besøgende til Andesbjergene bør opleve solopgangen over Machu Picchu, hvor solen kaster sine varme stråler og vækker de fantastiske ruiner til live. Rejsen er samtidig planlagt sådan at vi tilbringer påskeugen i Sydperu. Derved får vi muligheden for at opleve katolikkernes største højtid helt tæt på med optog, messer og parader. Alt i alt bliver det 14 fantastisk oplevelsesrige dage i Inkaernes Vugge, som bringer os fra Arequipa over Den Hellige Dal og Titicaca.

Tag med People to People og Perudinatravel på en uforglemmelig rejse til Inka Civilisationens Vugge og oplev en af de mest fascinerende og farverige regioner i verden.  I det sydlige Peru står en utrolig varm og gæstfri lokalbefolkning klar med åbne arme for at byde os velkommen til et autentisk indblik i hverdagen i fremmede og farvestrålende kulturer på den andiske højslette blandt Andesbjergenes sneklædte tinder.

 

Program

6-4-20  –  20-4-20

 Dag 1. (6/4) København – Lima.

Vi tager til Peru om morgenen, vi flyver fra København til Amsterdam – Amsterdam til Lima.

Velankommen til vores Hotel, holder vi et lille informationsmøde om turen

 

Dag 2. (7/4) Lima-Arequipa  (M)

Tidligt morgenfly fra Lima til Arequipa og afhentning i lufthavn for transport til vores hotel.
Vi starter her med en fridag, hvor folk kan komme sig oven på den lange flyrejse og vænne sig til højderne hernede i Sydperu.

Vi kan eventuelt over middag gå en tur i byen og spise på en lokal restaurant. ’Påskehøjtiden begynder på denne dag i Peru, hvilket vi også skal være vidner til i løbet af dagen.’ Og det kan være at der bliver ændret lidt i programmet for at kunne opleve dette.

 

Dag 3. (8/4) Arequipa (M) + guide

Efter morgenmad starter vores program i Peru med en guidet bytur i Arequipa, også kendt som ‘Den Hvide By’, grundet alle dens hvidskurede huse i det seværdige koloniale centrum med de snævre brostensbelagte gader.

Vi starter vores tur til Anahuayco Sillar Bruddet i 2120 meters højde. Her udhugges alle de ikoniske hvide vulkanske sten, der er kendetegnende for kolonitidsarkitekturen i Arequipa. Vi får en guidet tur i bruddet og får samtidig mulighed for at opleve, hvordan stenene udhugges og tage en snak med arbejderne i bruddet. For at komme til bruddet skal vi transporteres gennem nogle af Arequipas ‘Nye populære’ bydele, hvor vores guide vil fortælle os om de sociale problemer byen oplever.

Over middag tager vi til Carmen el Alto udkigspunkt i Yanahuara, som er et traditionelt peruviansk kvarter med en fantastisk udsigt over Arequipa og de tre store vulkaner, Misti, Pichu Pichu og Cachani der omkranser byen.

 Herefter tager vi til Arequipa centrum, hvor vi besøger den store centrale plads, Plaza de Armas, byens Katedral og ’Companía de Jesus’ kirken. Som afslutning på byturen skal vi til Santa Catalina Klostret fra det 16. århundrede, som mest af alt minder om en lille by i Arequipa og er et meget unikt sted.

 

 

 Dag 4. (9/4) Arequipa - Chivay (M,F, A)

Vi bliver hentet tidligt på vores hotel og skal mod landsbyen Chivay. Turen hertil varer ca. 5 timer og undervejs stopper vi ved Pampa Canahuas i 3900 meter for at se vilde Vicuñas og Alpakaer. Vi stopper også ved lokal restaurant i 4000 meters højde for at drikke en kop Inka-thé og nyde en fantastisk udsigt over Misti, Chachani og Pichupichu vulkanerne.

Omkring middag ankommer vi til landsbyen Chivay. Der har mulighed for at slappe af i landsbyens termiske bade eller slappe af på vores hotel, før vi om aftenen skal se et folklorist show på en lokal restaurant (Måltidet er inkluderet). Vi overnatter i Chivay.

 

 

Dag 5. (10/4)  Kondordalen “colca canyon” (M,F) + guide

Vi starter tidligt og efter morgenmad bliver vi hentet fra hotellet og taget på tur ad de små veje i- og omkring Colca Canyon. Vi skal besøge ‘Cruz del Condor’, hvor vi får mulighed for at se den majestætiske Kondorørn flyve rundt og lede efter bytte. Efter Cruz del Condor skal vi tilbage mod Chivay og på vejen hertil ser vi landsbyen Pinchollo, hvor vi besøger en skole og de lokale skolebørn vil give os en introduktion til områdets forskellige afgrøder. De næste stop er ved udkigspunkterne Huayra Punko og Antahuilque, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Colca Canyon og områdets cirkulære marker. Vi får også mulighed for at besøge landsbyerne Maca og Yanque og se livet her. Ved frokosttid er vi tilbage i Chivay

 

Efter frokost kører vi til Puno, undervej gør vi ophold ved søen laguna lagunillas hvor vi kan se flamingoer. I Puno spiser vi aftensmad og overnatter.

 

Dag 6. (11/4)  Puno – Uros – Taquile (M,F,A)+ guide

Vi bliver hentet efter morgenmad fra vores hotel og kørt til havnen i Puno. Her skal vi med båd til en af Uro folkets flydende øer på Titicaca søen.

Vi skal her på øen høre mere om hvordan de flydende sivøer skabes ved håndkraft. Vi hører/ser også mere om hverdagslivet her på øerne.

Efter at have forladt Uros øerne skal vi besøge øen Taquile for at deltage i en fascinerende opvisning af det lokale folk her på øen. De lokale vil derefter forklare os om betydningen af deres fine farvestrålende beklædning, samt hvordan de fremstiller sæbe til vask af uld ud af lokale planter.

 

 Dag 7. (12/4) Puno – Cusco (M,F) + guide

Vi kører fra Puno mod cusco hvor vi ankommer kl. 17.

På busturen skal vi besøge nogle af højdepunkterne på højsletten mellem Puno og Cuzco.

første stop bliver ved museet for Pukará kulturen. Vi stopper ved det majestætiske La Raya pas, hvorfra der er en fantastisk udsigt over højsletten og Chimboya Glacieren. Efter frokosten i Sicuani, stopper ved vi Raqchi og Puente Checacupe (wirachocha). sidste stop bliver ved Andahualillas og ’Amerikas Sixtinske Kapel’. Kirken her stammer fra det 17. Århundrede.

 

Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Cusco, hvor vi bliver indlogeret på vores hotel.

 

Dag 8.  (13/4) CUSCO delvis Fridag på egenhånd (M)

Denne dag har vi mulighed for at besøge Museer Katedralen og den tolv vinkelede sten i Cusco mm.

 

 

 Dag 9. (14/4)   CUSCO- City Tours (M) + guide

Efter morgenmad på hotellet besøger vi Coricancha, dernæst tager vi til den store Inkaruin Sacsayhuamán og Qenko.

Eftermiddag: Museer

 

 

 Dag 10. (15/4) Den helligedal ”VALLE SAGRADO”  (M,F)  + guide

Vi besøger Chincheros, hvor ser på  farvning af garn samt vævning

Ollaytambo ruiner, stedet hvor Inkaerne vandt et stort slag mod Spanierne. Vi skal også besøge en lokal ’Inka-bar’, hvor vi skal være med til at  bearbejde majs til den lokale alkoholiske drik Chicha. Herefter tager vi til Ollantaytambo med den store Inka-fæstning af samme navn.

Vi besøger Pisaq by og ruiner: Pisaq, hvor vi skal tilberede lokale empanadas (pirogger). Det er også her at Den Hellige Dals største marked ligger og der er mulighed for at gøre et godt køb. Markedet er opdelt i to, hvor den ene del mest henvender sig til turister og den anden primært til lokale.

 

Dag 11. (16/4)  (M,F) )  Moray – Maras – Machu picchu by.

Vi starter kl. 8 efter morgenmad skal vi besøge saltterrasserne ved Maras, som har været brugt til saltudvinding tilbage fra præinka tid. Det saltholdige vand kommer fra naturlige underjordiske kilder og bliver ledt snedigt ned af Skråninger i et net af små kanaler, for at ende i de flere hundrede gradvist faldende terrasser.

 En kort køretur fra Maras skal vi besøge de storslåede amfiteatre ved Moray. Disse blev højst sandsynligt brugt som et stort inka laboratorium for at udvikle de optimale forhold for dyrkningen af lokale afgrøder. Herefter tager vi mod Ollantaytambo, hvor vi skal med toget Kl. 15: til  Aguas calientes. I I Ollataytambo besøger vi Unesco hus om Inkaerne

Vi sover i Machu Picchu By.

 

Dag 12. (17/4)    MACHU PICCHU  (M,F)  + guide

 

Foran os ligger i dag et af rejsens absolutte højdepunkter, og et af verdens syv nye vidundere, hvilket det I sandhed må siges at være! Vi står op MEGET tidligt og tager bussen op mod Machu Picchu, for at overvære en helt fantastisk solopgang over dette storslåede ruinkompleks. Vi ser de vigtigste af ruinerne og får derefter tid til selv at udforske området, før turen om eftermiddagen igen går mod Machu Picchu By, hvor vi spiser frokost og derefter tager toget tilbage til Ollantaytambo og videre med bus til Cusco

 

 Dag 13. (18/4) San Pedro marked + eftermiddag Cusco på egen hånd (M)

Denne dag får man mulighed for at besøge museer, markeder og opleve livet i Cusco.

Om morgenen får man mulighed for at besøgeMercado San Pedro. En rundvisning og gå på jagt efter, og lære om, unikke produkter, som vi helt sikkert aldrig har set før og højst sandsynligt aldrig vil finde igen.

Der vil også være mulighed for at besøge museer og et lokalt marked hvor man kan købe Alpaca tøj mm. Om aftenen er det muligt at opleve dans fra Perus forskellige regioner.

 

 

Dag 14. (19/4) CuscoLimaKøbehavn (M,F)

Tidligt morgenfly fra Cusco til Lima. Vi besøger centrum af Lima og spiser frokost i en restaurant 

med traditionel Peruviansk mad, fra nogle af de andre regioner af dette imponerende land. Vi tager en lille tur ud til havet. Denne formiddag er det sidste chance for at købe ind. Om eftermiddagen er det tid til at tage afsked med Peru. Rejser kl. 16 mod lufthavnen.

 

Dag 15. (20/4)  København

København hjemkomst: Vi ankommer til København hen sidst på eftermiddagen

 

Information

Vi rejser i 15 dage, alle hoteller er mindst 3 stjernet og morgenmad er inkluderet i prisen for alle hoteller.

Herudover er der 8 gange frokost samt 2 gange aftensmad.

Al fly og bustransport nævnt i programmet er inkluderet i prisen

Entre til de nævnte seværdigheder er inkluderet i prisen.

 

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i programmet

Priser

2 personer i dobbeltværelse

Enkelt værelse

 kr.    26.595,00 pr. person

 kr.  28.595,00 pr. person

Turen arrangeres af: People to People i samarbejde formidles af: Perudinatravel

 

TILMELDING og KONTAKT

 

Perudina Travel

Marilu Clark

Telefon: 22 33 01 02

clark@pc.dk

 eller

Thea Lauridsen:

thea@mail-online.dk

tlf. 22 17 18 96

People to People Danmark.

© bs Webdesign