People to people forside People to People- rejser til hele verden
People to people - DANMARK

En verden af oplevelser

Sådan kunne man kort beskrive den tilværelse, som mange medlemmer af People to People har.

Sensommers varme

og sol i Albanien…

…. Som med alle øvrige rejseplaner er det stadig et åbent spørgsmål om turen i september til Albanien og Montenegro kan gennemføres. Det bliver afklaret i løbet af de næste måneder, om det er trygt og sikkert at tage derned. Ellers bliver Plan B taget i brug, og turen skubbes til det sene forår 2022 eller til september 2022.

Vi skal besøge den nordlige bjergrige del af Albanien. Vi bor dels på hotel, og dels bliver vi indkvarteret en dag eller to hos albanske familier. Vi har et par dage i hovedstaden Tirana, hvor vores guide, Merita Meko, fortæller om Albaniens drabelige historie, om byens udvikling og om hverdagen i Albanien. Bjergbyen Kruja med det flotte museum om landsfaderen, Skanderbek og havne- og badebyen Durres er naturligvis også med på programmet. Der bliver en del kørsel for at komme rundt og se så meget som muligt – også i Montenegro. Vi har samme bus og chauffør – og guide – på hele turen.

Yderligere information hos Anna Marie Bohsen, mail: anma@post12.tele.dk el. tlf. 2532 8826.

**********

Sydindien i 2022

Er du fascineret af den indiske kultur så rejs med på en dejlig og veltilrettelagt til Sydindien i løbet af 2022. Vi skal opleve det smukke og kontrastfyldte Sydindien med storslået natur, kulturelle seværdigheder, hvide strande og azurblåt hav - og besøge indiske familier og høre om deres hverdag. Vi mærker storbyens puls nogle dage i millionbyen Chennai (tidl. Madras) på den indiske vestkyst. Blandt meget andet. PtP er gået i samarbejde med South India Tour om denne rejse.

Tidspunkt for turen kommer senere.

Yderligere oplysninger: Margrethe Bogner, margrethe@bogner.dk ;Inge Bertelsen: ingebertelsen@hotmail.com tlf.2020 2070 eller Thea Lauridsen, thea@mail-online.dk, tlf. 22 17 18 96.

 **********

 Hvis, såfremt, ifald…

En rejse til Japan stod på programmet i maj 2020. Allerede nu ved jeg, at rejsen heller ikke gennemføres i maj 2021. Efter telefonisk møde med den tekniske rejsearrangør, tror jeg på, vi kan komme af sted i maj 2022.  Til den tid bør vi alle være vaccinerede, og dukker der flere mutationer op, så håber jeg, vi er bedre  rustede.

Den tekniske rejsearrangør formoder, at vaccinen bliver adgangstegnet til Japan.

Forventet rejseplan for turen er i store træk: Okinawa, Hiroshima, Miyajima, Kyoto, Homestay i Ito, ophold på en Onsen (ægte japansk kro) og så flyver vi hjem fra Tokyo.

Hvis du vil vide mere, så kontakt mig på mail: gunild@bogdahn.dk  eller ring 3148 1284.

 **********

Bulgarien 2022

Vi rejser til Bulgarien, som er fascinerende og smuk. Sandsynligvis bliver det i august 2022. Bulgarien er et gammelt kommunistisk land, der blev medlem af EU i 2007. Vi er et par dage i hovedstaden Sofia med sine gamle bygningsværker, museer og smukke parker, får et kort foredrag om landet og de problemer, de har i dag. En lavendelfabrik besøger vi og er på heldagstur ud i bjergene til Rila Klosteret, der er et fantastisk bygningsværk og det største ortodokse kloster i Bulgarien.

Vi besøger en spændende familie med vævestue, smedjeværksted og meget andet, skal bo på et familieejet vinslot og kommer ud til Sortehavet. I Plovdiv besøger vi et fængsel, hvor vi får frokost og hører om fangernes produktion af yoghurt. 

Tilmelding til Thea Lauridsen på mail: thea@mail-online.dk   22171896 eller til Gunild Bogdahn på mail: gunild@bogdahn.d,telf. 31481284.

 

 **********

Rundrejse i Sydafrika

…. i marts 2022 afhænger af, om der i Western Cape kommer styr på Covid-19, og om det er sikkert for os at besøge den del af det smukke Sydafrika. Programmet ligger klart, så snart vi får et OK fra vores samarbejdspartner dernede, kan vi ”rykke”. Efter nogle dejlige dage i en af verdens smukkeste hovedstæder, Cape Town, og heldagsturen på Cape-halvøen, kører vi ad The Garden Route langs Det indiske Ocean.

Hos familien Hartnick i Bot River gør vi stop og tilbringer den første weekenden. Det er en aktiv familie med stort engagement i socialt arbejde. Derefter går turen til Oudtshoorn med besøg i drypstenshuler og på en strudsefarm, og er på et par dages (luksus)safari i Buffelsdrift. En tur med oplevelse ud over det sædvanlige, fordi vi møder sorte og hvide familier og får et godt indblik i deres hverdagen.

Afrejse fra Danmark 4. marts, hjemme igen 21. marts 2022.

Pris ca. 34.000 kr. pro pers i delt dobbeltværelse.

Dansk rejseleder og lokal guide er med på hele turen.

Familien Hartnick, Gary John, mor   -   Nicholene, far David og Amalie.

  Yderligere information hos Anna Marie Bohsen, mail: anma@post12.tele.dk ,  tlf. 2532 8826.

© bs Webdesign